1%

Kérjük, hogy segítse Ön is működésünket! Ha lehetősége van, járuljon hozzá közhasznú céljaink megvalósításához!

Alapítványunk közel két évtizedes működése során számos nagyszabású projektet hajtott végre túlnyomó részt Európai Uniós és hazai kormányzati (költségvetési) forrásokból. A pályázatok megvalósításához azonban biztosítani kell jelentős önerőt is, melyet az Alapítvány azonban csak a magánszemélyek, cégek és civil szervezetek összefogásával képes előteremteni.

Az összeomlástól a teljes felújítás révén megmentett Gyulavári Kastély és a létrehozott élményparkok a Gyulavári településrészen lakók büszkeségei lettek. Ahhoz azonban, hogy ez a csodás épület és park a gyermekeink és unokáink számára is megmaradjon, a folyamatos fenntartáshoz, karbantartásokhoz évről-évre további forrásokra van szükségünk. Ezért kérjük az Ön segítségét a sikeres folytatáshoz! Legyen Ön is részese ennek a szép küldetésnek!

A közhasznú tevékenységet folytató szervezetek egy részének – így Alapítványunknak is – törvény adta lehetősége, hogy a működéshez szükséges pénzeszközöket adományokkal bővítse. Amennyiben támogatja a műemlék-épületegyüttes felújítását, későbbi működését, Ön is aktív szereplőjévé válik egy olyan kulturális érték megőrzésének, amely turisztikai céljai mellett a hagyományok ápolását, és a közjót is szolgálja.

Az adományozók nevét és az adomány összegét az adományozó kérésének megfelelően közzé tesszük avagy titokban tartjuk.

Közhasznú céljaink támogatásra az alábbi lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére:

Az Alapítvány bankszámlájára történő átutalás adományként

A legkisebb összeg is számít, és teljes egészében az Önök által megjelölt célra fordítjuk. Az átutalási megbízáson a következő adatokat kérjük feltüntetni:

Számlaszám: (Budapest Bank) 10102615–20373600–01003003

Számla tulajdonos: Körös-Maros Vidékfejlesztési Alapítvány

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Gyulavári kastély támogatása” vagy a konkrét közhasznú cél és „Adomány” megjelölése.

A közhasznú támogatás befizetést követően igazolást állítunk ki, mely alapján adókedvezmény igénybevételére lehet jogosult a befizető.

SZJA 1% felajánlása

A kastély felújítását és közhasznú céljainkat a személyei jövedelemadója 1%-ával is támogathatja!

Kérjük, hogy az SZJA-bevalláskor is gondoljon ránk! Adószámunk: 18387830-2-04

Ilyen volt

Ilyen lett

Back to top
hu_HUHungarian